عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به بنگاهداری توسط بانکها آن را ممنوع اعلام کرد و گفت: در قانون جدید بانک مرکزی اگر یک بانک خود را اصلاح نکند حذف خواهد شد.
به گزارش بنکر (Banker)، علی اصغر عنابستانی با اشاره به بنگاهداری توسط بانکها آن را ممنوع اعلام کرد و به خبرگزاری دانشجو گفت: در قانون جدید بانک مرکزی اگر یک بانک خود را اصلاح نکند حذف خواهد شد.
وی افزود: بانکها هیچ تمکینی از سیاست های کلان حاکمیتی و دولتی ندارند؛ حتی جهتگیری تامین منابع مالی بخش زیادی از بانک های دولتی نیز طبق جهتگیری دولت و حاکمیت نیست.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه گفت: صرفا یک نگاه سودمحور صرف را در سیستم بانکی در نظر گرفتهاند و مسیر سیستم بانکی ما مسیر غلطی است.
عنابستانی در ادامه افزود: بانکها منابع مالی مردم را جمع می کنند و به بنگاه های سوداگری و خدماتی تبدیل می کند که لطمه شدیدی به ساختار اقتصادی کشور زده و باعث خلق پول چندباره شده و بخش خصوصی را ضعیف می کند.
نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی در انتها گفت: بانک ها با پول مردم شرکت می زنند و منابع مردم را به شرکت های زیرمجموعه خودش می دهد و پولشویی های شدیدی از این محل انجام می شود. نظام بانکی باید اصلاح شود؛ تردیدی در آن نیست.
نگاه سود محوری نه تنها مختص بانکهای جمهوری اسلامی که بانکداری حتما رباخواری و صددرصد ضد دینی وضد مردمی است بلکه تمامی ارگانهای دولتی فقط و فقط و فقط فکرو ذکرشان بردن سود هرچه بیشتر است .وبطورکلی وضعیت معاش ملت و وضعیت زندگی مردم و عاقبت ممملکت وملت همه وهمه قربانی اشتهای سیری ناپذیر نظام مقدس شده .نمیدانم شاید یک زمانی خدا بداد این مردم و این آب و خاک برسد شاید.
لابد میزنی در گوش شون….
متاسفانه دوباره نزدیک انتخابات شد و عده ای که میدانند دیگر رای نمی اورند دوباره شروع میکنند از طریق مقصر جلوه دادن بقیه بخصوص بانکها که همیشه گوشت قربانی در جهت رفع بی عرضگی و بی لیاقتی خودشان است برای بقا دست و پا بزنند بخصوص شخص شخیص اقای عنابستانی با ان سابقه درخشان
آنچه خوبان همه دارن تو یکجا داری از این سلمانی ها ۴۴ ساله به اسم بانکداری اسلامی ارائه دادین تور خدا بیخیال بوی بد تر از این در نیامده تور خدا بیخیال بی ثبات تر از اینهم بازار دیدین نون ده تا قیمت داره تور خدا بی خیال بگزار و بگذر
سلام،
شما به نظرم علم اقتصاد رو نابود کردی،،این چه تحلیلی،،،دولتها با رفتار های غیر کارشناسی کشور رو به محل تست رفتار های ناآگاهانه شوند تبدیل کردن،،،دستورات تکلیفی غیر کارشناسی از طرف ساختار دولتی به بانکها ضربات جبران ناپذیری به مردم ، کشور وارد کرد،شاهد هستیم بانکها که با جمع آوری پول مردم توانستن منابعی جمع کنند آنها را صرف راه سازی،پروژه های بزرگ ملی ،اب،گاز،نفت مورد استفاده قرار دادند و بسیار نقش موثری داشتن ،،،بالعکس دولتها رفع تکلیف وظایف ذاتی خود با استفاده از تریبون شخصی مثل صدا و سیما دست توی جیب مردم کردن البته از طریق تاراج منابع بانکی ،،،متاسفانه ابر بدهکاران بانکی توسط دولت به شبکه بانکی تحمیل شد با روش های غیر کارشناسی،در حال حاضر بزرگترین بدهکار های بانکی و سازمانها همین دولت های مختلف بوده و هستن،پرداخت وام بدون برنامه خود موجب خلق نقدینگی است،جای سوال دارد چرا دخالت دولت در اقتصاد بجای اصلاح اینقدر بیشتر میشود،از آن طرف قوانین بضرر مردم،دستگاه قانون گذار باید شروع به تغییر رویه دخالت دولت در اقتصاد شوند،چرا دست دولت در هر قسمتی از اقتصاد دیده میشود ،دولت باید نقش اصلاح کننده و نظارتی داشته باشد،،،متاسفانه در حال حاضر نقش دخالتی و زورگویی دارد،این روشها متاسفانه تیشه به ریشه اقتصاد کشور زده ،خواهد زد. دولتها یاد گرفتن با صدا سیما بزور از جیب مردم به مردم تسهیلات بی هدف بدهند ،،نتیحه دخالت دولت،،،،،افزایش بدهکاران با معوقات عمدی،خلق پول و رشد نقدینگی با سیاستگذاری اشتباه دولت ها و وامهای دستوری،برهم زدن نظم و توازن مالی کشور،قیاس های نادرست غیر کارشناسی ،دولت دست از سر اقتصاد و جیب مردم بردارد.
یعنی تا الان وضعیت اقتصاد ایران بخاطر عملکرد بانک ها عالی و گل و بلبل بوده و از وقتی دولت دخالت کرده وضع بدتر شده؟
یعنی دولت این دخالتو نکنه و بزار همین روند خوشگل ادامه پیدا کنه؟یعنی اجازه بده قیمت ملک و غیره تو چند هفته چند ده برابر بشه؟
واقعا خیلی وقاحت میخواد که یه عده بانکی میان از عملکرد خودشون دفاع میکنن! یعنی از تورم که عامل اصلیش خلق و چاپ پول بدون پشتوانه بانکا برای تسهیلات و حقوق پرسنلشونه خبر ندارن؟؟؟!