به گزارش بنکر (Banker)، در واقع درست است که قیمت دلار دو روز پیاپی افزایش را به ثبت رسانده و در برابر پایین رفتن از مرز ۱۳ هزار تومانی مورد حمایت قرار گرفت، ولی اینکه قدرت شکست مرز ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومانی را از خود نشان نداده است، به خودی خود کمی خریداران را دچار احتیاط میکند. در این میان، شماری از معاملهگران فنی باور دارند، سقف فعلی بازار همین سطح ۱۳هزار و ۵۰۰ تومان خواهد بود و انتظار دارند با نزدیک شدن به این سطح، فروشها افزایش پیدا کند. کف قیمت را نیز بر اساس اتفاقات اخیر محدوده ۱۳ هزار تومانی در نظر میگیرند. از نگاه آنها بازار برای افت بیشتر نیاز دارد که مرز ۱۳ هزار تومانی را با قدرت بشکند.
دستهای که در بازار انتظار ورود سریع دلار به کانال ۱۲ هزار تومانی را داشتند، در روزهای اخیر کمی کمتر فعال به نظر میرسند. از نظر آنها، تا شرایط به یک ثبات پایدار نرسد، افت قیمت دلار بهصورت سریع دشوار خواهد بود. یکی از فعالان عنوان میکرد، سطح عرضه صرافیها در روزهای اخیر مناسب بوده است و اینکه قیمت در این شرایط افت مشهودی را به ثبت نمیرساند، نشان میدهد که مقداری تقاضای جدید وارد بازار شده است. از نظر آنها این تقاضا بنیادی نیست و تحت شرایط خبری وارد بازار شده است.
در این بین، عدهای از فعالان به اثرگذاری اخبار و وضعیت عمومی در بازار باور ندارند و معتقدند نوسانات روزهای اخیر بازار طبیعی بوده است. به گفته آنها اینکه میزان تغییرات قیمت نسبت به هفته گذشته بسیار پایینتر آمده است، نشانهای از آن است که وضعیت بازار ارز به حالت طبیعی برگشته است؛ جالب آنکه در مقابل دیدگاه این عده نیز مخالفانی وجود دارد. بهعنوان مثال، دستهای از معاملهگران عنوان میکنند، پس از نوسانات شدید اواسط دیماه طبیعی بود که بازار وارد یک مرحله استراحت شود. باید دید از این پس حرکت قیمت دلار به چه صورت خواهد بود و نوسانگیران نیز در پی مشخص شدن جهت بازار هستند. در این میان، عدهای نیز بهطور مرتب عنوان میکنند که تقاضا بار دیگر به بازار سهام بازگشته است و از همین سو میزان خریدها در بازار ارز کاهش پیدا کرده است. تناقضهای زیادی در نگاه به بازار وجود دارد، ولی آنچه مسلم است خبری از هیجانهای هفته گذشته در بازار ارز نیست. در این میان، برخی از صرافیها نیز به نقش صادرکنندگان در مدیریت نوسانات قیمتی اشاره میکنند.