به گزارش بنکر (Banker)، بهای طلا ناپایداری های زیادی دارد. تنها در صورتی می توانید به سرمایه گذاری در طلا اطمینان کنید که تاجر یا معامله گر کالاهای خارجی و داخلی بوده و سرمایه گذاری بلندمدت را در نظر بگیرید، در غیر این صروت، خرید شما برایتان دردسر می شود مخصوصا اگر به مقدار زیاد باشد.
طلا هفته گذشته را با ۱۸۹۷ دلار در هر اونس به پایان رساند و توانست رکورد پایانی خود در سال ۲۰۱۱ را فتح کند. اکنون به نظر می رسد بدهی های اقتصادی اروپایی ها وضعیت مالی دنیا را بیش از پیش به عقب براند. طلای فیزیکی، صندوق های مبادله ای و صندوق های مشترک که با طلا سروکار دارند احتمالا تا مدتی و پیرو این فلز، صعود کنند. حتی تحلیلگران نیز معتقدند این فلز همچنان به رشد قیمتی خود ادامه می دهد چرا که سرمایه گذاران آن را یکی از کم ریسک ترین دارایی ها می دانند.
در میان این آشفتگی های سیاسی، تورم و رکود اقتصادی، طلا تمایل بیشتری به شکوفایی دارد. اما افسوس که نوسانات به ما هشدار می دهند که پس از پایان این اوضاع نابسامان، قیمت طلا همانند سنگ سنگین آن سقوط خواهد کرد. پس از بحران اقتصادی دهه گذشته، طلا بیش از ۴۰ درصد از ارزش خود را از دست داد و در اواخر سال ۲۰۱۵، به پایین ترین رقم خود یعنی ۱.۰۶۰ دلار در هر اونس نزول کرد.
در پی بروز جنگ تجاری میان ایالات متحده و چین، طلا بار دیگر پا به عرصه گذاشت . شیوع همه گیری کرونا روند پیشرفت قیمت آن را بهبود بخشید اما آیا می توان شرط بندی کرد که طلا در بلندمدت نیز همچنان صعودی بوده و در اوج می ماند؟ متاسفانه نوساناتی که طلا تجربه می کند. سوددهی آن را به عنوان عاملی برای جبران تورم، کم می کند. اگر می خواهید محافظ بهتری در برابر تورم داشته باشید، بهتر است بورس را امتحان کنید. درآمد در بازار سرمایه معمولا با افزایش تورم، بالا می رود.