به گزارش بنکر (Banker)، مدیر برنامهریزی و توسعه شرکت سپردهگذاری مرکزی گفت: «یکی از مشکلات به وجود آمده که امکان واریز پول را غیرممکن کرده، این است که افراد دو کد شبا ثبت کردهاند و راستیآزمایی آنها در سیستم هنوز بهروزرسانی نشده باشد. هرچند که ممکن است یک کد درست باشد اما باید فقط یک کد ثبت شود.»
محمدجواد فرهانیان درباره کسانی اطلاعات درست در سامانه ثبت کردهاند اما هنوز پول حاصل از فروش سهام عدالت را دریافت نکردهاند، افزود: «این گروه میتوانند با تلفن گویای ١٥٦٩ تماس بگیرند و مشکل خود را به کارشناسان اطلاع دهند. احتمالا هر مشمول دچار یک مشکل متفاوت باشد، به همین دلیل کارشناسان متعددی پاسخگوی مشکل مشمولان سهام عدالت هستند. تماس با این شماره محدودیت زمانی ندارد.»
او ادامه داد: «مشمولانی که دچار این مشکل شدهاند، ابتدا وارد سایت سهام عدالت شوند و راستیآزمایی شماره همراه، کد ملی و شبای ثبتشده با نام خود را انجام دهند. بعد از آن میتوانند در سایت دارایی خود را مشاهده کنند. اگر نتوانستند این پروسه را طی کنند، هم از طریق تلفن ١٥٦٩ و هم مراجعه حضوری به سازمان خصوصیسازی و شرکت سپردهگذاری میتوانند مشکل پیشآمده را برطرف کنند.»
او درباره عرضه بلوکی سهام عدالت از دیروز اظهار داشت: «تغییر مکانیزم عرضه و تغییر آن به عرضه بلوکی هیچ ارتباطی به نحوه سفارشگذاری مردم ندارد و برای سفارشگذاری سهام مشمولان هیچ تغییری ایجاد نمیشود. مردم مانند روال قبلی عمل کنند و اطلاعات خود را به شعب بانک یا کارگزاریها ارایه دهند، فقط مکانیزم اجرا و عملیات بازار تغییر میکند.»
او ادامه داد: «وقتی بهطور ناگهان حجم سفارش یکی از شرکتهایی که در سبد سهام عدالت حضور دارد، به ١٠میلیون سهم میرسد، شرایط آن از شمول یک خردهفروشی خارج میشود و معامله آن معامله یک سهم عمده است؛ بنابراین باید از طریق روش معمالات بلوکی انجام شود.»
مدیر برنامهریزی و توسعه شرکت سپردهگذاری مرکزی با بیان اینکه تغییر روش معامله کمک میکند که قیمت عادلانهتر شود، گفت: «وقتی سهم به این حجم میرسد، قدرت مدیریت و جایگاه هیأتمدیره ایجاد میشود. افرادی که تمایل دارند در این شرکتها قدرت کنترلی و راهبردی داشته باشند، معاملات بلوکی و عمده انجام دهند.»