اگر شما قصد دریافت درگاه پرداخت برای کسب و کار خود را دارید نمیتوانید این درخواست را نزد شعبه های بانک ملی مطرح کنید. معمولا بانک ها برای ارائه خدمات درگاه پرداخت و .. از طریق شرکت هایی به نام PSP، وارد کار میشوند و متقاضیان میتوانند درخواست خود را به این شرکت ها اعلام و درگاه پرداخت خود را دریافت نمایند.
شرکت پرداخت الکترونیک سداد، متولی ارائه محصولات خدمات پرداخت الکترونیکی بانک ملی از جمله درگاه پرداخت (IPG)، کارتخوان (POS)، اپلیکیشن پرداخت (ایوا و پالس)، درگاه پرداخت درون برنامه ای (In app payment) و کد دستوری (#737*) بانک ملی است.
در نظر داشته باشید درخواست درگاه پرداخت بانک ملی از طریق شرکت های پرداخت یار نیز یکی دیگر از روش های درگاه پرداخت بانک ملی است که نسبت به درخواست مستقیم از سداد ساده تر و سریع تر است. در ادامه به مراحل و شرایط ثبت درخواست درگاه پرداخت (IPG) به صورت مستقیم از سداد و از شرکت های پرداخت یاری مانند زرینپال میپردازیم.
ویژگی ها و مزایای استفاده از درگاه پرداخت بانک ملی
درگاه پرداخت بانک ملی ایران، با ایجاد تجربه کاربری ساده و محیطی مناسب به کاربران کمک می کند تا در نهایت بتوانند پرداخت خود را سریع تر از همیشه نهایی کنند و میزان فروش کسب و کارهای اینترنتی را افزایش دهند.
- سرعت بالای بارگذاری صفحه پرداخت
- اتصال به صفحه پرداخت با کمترین میزان قطع شدن
- واکنش گرا بودن در تمامی صفحات نمایش
- سرعت بالا در انجام تراکنش و اتصال به بانک مبدا
- صحت بالای تراکنش ها
- امنیت بالای صفحه پرداخت و جلوگیری از هرگونه فیشینگ
- امکان اصلاح هرگونه اشتباه بدون نیاز به تکرار مراحل قبل برای افزایش سرعت پرداخت
- امکان اعلام مغایرت های مالی به صورت آنلاین
- قابلیت شخصی سازی درگاه پرداخت درون برنامه ای
- در دسترس بودن افزونه های مختلف جهت اتصال درگاه به وب سایت فروشگاهی
- امکان تنظیم زمان بازگشت به سایت بعد از تراکنش
- امکان دریافت چند درگاه پرداخت برای یک وب سایت
- امکان تعریف چند شماره شبا
- امکان ذخیره شماره کارت های پرتکرار پرداخت کنندگان
- امکان استرداد وجه خرید (Refund) از دو مسیر شتابی و شاپرکی
- امکان پرداخت مستمر خریدهای تکراری یا Recurring Payment
گام به گام مراحل دریافت درگاه پرداخت از بانک ملی به صورت مستقیم
جهت ثبت درخواست درگاه پرداخت بانک ملی به صورت مستقیم موارد زیر الزامی است. در نظر داشته باشید با استفاده از خدمات شرکت های پرداخت یاری (واسط) این مراحل به کمتر از یک ساعت کاهش پیدا میکند.
- وبسایت فروشگاهی
- نماد اعتماد الکترونیکی
- کد رهگیری مالیاتی
- شماره حساب بانک ملی
- بارگذاری مدارک در وب سایت سامانه جامع پذیرندگان
وب سایت فروشگاهی
اولین قدم برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملی، داشتن وبسایت فروشگاهی است. محتوای این وب سایت و همینطور کالا و محصولاتی که در این سایت به فروش میرسانید به همراه مجوزهای لازم برای فروش آنها توسط کارشناسان بررسی میشود تا دارای صلاحیت لازم برای دریافت ای نماد و درگاه پرداخت باشد.
نماد اعتماد الکترونیکی چیست و اخذ آن چه شرایطی دارد؟
ای نماد از طریق مرکز توسعه تجارت الکترونیک و زیر نظر وزارت صنعت و معدن به فروشگاه های اینترنتی تعلق میگیرد که دارای برچسب دیجیتالی و اصول و ضوابطی باشند. یکی از روش های شکایت از کسب و کاری اینترنتی مراجعه به وب سایت اینماد جهت درج شکایت است.
نکات مهم درباره دریافت اینماد و شرایط آن به شرح زیر است:
۱- دریافت نماد اعتماد الکترونیک نیازمند صرف هزینه است
۲- اینماد دارای زمان انقضا و درجه بندی است. اینماد موقت، یک ستاره و دوستاره از جمله درجه بندی های اینماد برای طبقه بندی کسب و کارهاست و باید هر ساله تمدید شود.
۳- تنها وبسایت های فروشگاهی نیاز به اخذ اینماد دارند و وب سایت های وبلاگی، خبری و آموزشی نیاز به دریافت آن ندارند.
۴- اطلاعات دقیق محصول در وب سایت فروشگاهی دارای اینماد باید کاملا مشخص باشد.
۵- سن بالای ۱۸ سال و ثبت دامنه به نام فرد از الزامات درخواست اخذ اینماد است.
برای ثبت درخواست اخذ اینماد باید به وب سایت آن مراجعه کرده و اطلاعات و مدارک لازم را بارگذاری نمایید.
کد رهگیری مالیاتی چیست و چطور دریافت کنیم؟
بعد از ابلاغ بانک مرکزی مبنی برالزام ارائه کد رهگیری مالیاتی، تمامی کسب و کارها و افراد متقاضی دریافت درگاه پرداخت ملزم به ارائه کد رهگیری مالیاتی هستند. توجه داشته باشید کد رهگیری مالیاتی، با کد مالیاتی تفاوت دارد و تنها کسب و کارهایی که حجم تراکنش ها و مبادلات مالی بالاتر از میزان مشخصی داشته باشند الزام به پرداخت مالیات دارند. بنابراین کسب و کارهای کوچک نباید نگرانی بابت ثبت نام و دریافت کد رهگیری مالیاتی داشته باشند.
شماره حساب بانک ملی
برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملی، نیاز به وارد نمودن شماره شبای بانک ملی دارید.با مراجعه به شعب بانک ملی و افتتاح حساب میتوانید شماره شبا بانک ملی را دریافت نمایید. لازم به ذکر است که زرین پال نیز امکان دریافت شماره شبا را برای کاربران فراهم کرده است. برای این کار باید کاربران ابتدا وارد صفحه دریافت شماره شبا زرین پال شده و بعد از انتخاب بانک مورد نظر، با طی کردن مراحل خواسته شده، شماره شبای حساب بانکی خود را دریافت کنند.
بارگذاری مدارک در وب سایت سامانه جامع پذیرندگان
برای این کار ابتدا وارد وب سایت شرکت سداد شده و روی گزینه «درخواست درگاه پرداخت اینترنتی» کلیک کنید. بعد از مرور اطلاعات صفحه ای که به آن هدایت می شوید، مجددا گزینه «درخواست درگاه پرداخت اینترنتی» را انتخاب نمایید.
بعد از ورود به سامانه جامع پذیرندگان (سداد) مدارک و مشخصات درخواستی به شما نشان داده میشود. مدارک لازم جهت دریافت درگاه پرداخت ملی به شرح زیر است:
اشخاص حقیقی
- شماره حساب بانک ملی
- نماد اعتماد الکترونیکی
- وب سایت اینترنتی (تارگاه)
- تصویر کارت ملی (پشت و رو)
- تصویر سند، اجاره نامه، یا قبض دارای کدپستی محل کسب
اشخاص حقوقی
- شماره حساب بانک ملی
- نماد اعتماد الکترونیکی
- سایت اینترنتی (تارگاه)
- تصویر کارت ملی تمام صاحبان امضا (پشت و رو)
- تصویر سند، اجاره نامه، یا قبض دارای کدپستی محل کسب
- تصویر آگهی آخرین تغییرات روزنامه رسمی
- تصویر آگهی تاسیس
بعد از ثبت مشخصات، اطلاعات درخواستی شما توسط کارشناسان بررسی شده و بعد از تایید نهایی درگاه پرداخت بانک ملی برای شما فعال خواهد شد.
روشی سادهتر برای دریافت درگاه پرداخت بانک ملی
دریافت درگاه پرداخت بانک ملی از طریق شرکت های پرداخت یاری مانند زرینپال، در کمتر از یک ساعت انجام شده و کاربران میتوانند بدون طی کردن مراحل ذکر شده در سریع ترین زمان ممکن درگاه پرداخت خود را دریافت کنند. دریافت درگاه پرداخت بانک ملی از طریق شرکتهای پرداخت یاری نه تنها ساده تر و سریع تر است بلکه امکانات دیگری نیز در اختیار کاربران قرار میدهد. برای مثال استفاده از لینک پرداخت تنها در شرکت های پرداخت یاری امکان پذیر است.
همچنین پنل کاربری که این شرکت ها در اختیار کاربران قرار می دهد امکان مدیریت آنی تراکنش ها و مدیریت مالی هفتگی و ماهانه را فراهم میسازد. همین طور کاربران می توانند مبالغ تسویه حساب خود را به شماره شبا بانک دلخواه واریز کنند و برای هر درگاه پرداخت شماره شبای مجزا داشته باشند.