به گزارش بنکر (Banker)، معاملهگران میگفتند که بازار یک چرخش هزار تومانی داشته است. تا ظهر هزار تومان پایین آمد، ظهر به بعد هزار تومان بالا رفت. این رفت و برگشت موجب شد بازار تحلیلهای فنی داغ شود. برخی مدعی بودند با شکستن کف ۲۸ هزار و ۳۰۰ تومان چراغهای ۲۶ هزار و ۲۵۰ و ۲۵ هزار و ۴۰۰ تومان روشن شدند و قیمت دلار به سمت تعادلهای جدید حرکت میکند.
اما برخی دیگر اعتقاد داشتند شکست ۲۸ هزار و ۳۰۰ تومان و لمس کانال ۲۷ در حکم یک سایه بوده و دلار حمایت شده است، آنها به سه اتفاق برای تحلیل خودشون اشاره میکردند.
اولی برگشت قیمت دلار از کف و رسیدن به بالای ۲۸ هزار و ۳۰۰ تومان بود . هزار تومان افزایش از نگاه آنها نشانه حمایت است. دوم اینکه وقتی دلار به منطقه ۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان برخورد کرد ، اشباع فروش شکل گرفت و جو در بازار خرید شد. در بیان دلیل سوم هم به استقبال از خرید دلار سهمیهای اشاره داشتند.
از این نگاه ، دلار منطقه ۲۷ هزار و ۸۰۰ تومان را بوسیده ولی به سطح حمایتی برگشته است، درحالیکه گروه اول اعتقاد دارند دلار با برگشت به سطح ۲۸ هزار و ۳۰۰ تومان، آخرین ملاقات را خواهد کرد و مجددا نزولی میشود. یعنی اتفاق یکشنبه یک بوسه خدافظی با حمایت قبلی است.
در معاملات یکشنبه قیمت یورو با دلار یکسان شد و برای خرید یورو برخی التماس میکردند، درباره منشا آن دو نگاه وجود داشت. یکسریها میگفتند منشا این ریزش بخاطر تزریق بازارساز است که به کف بازار، یورو عرضه کرده است. یکسریها هم میگفتند دلیل ریزش به عرضه زیاد یورو توسط خانگیها و معاملهگران برمیگردد.
اکوایران نوشت، با رسیدن طلای آبشده به کف ۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، معاملهگران میگفتند که هر وقت به این سطح رسیده، افزایش حداقل ۵۰۰ هزار تومانی داشتیم که تا عصر یکشنبه بالای ۳۰۰ هزار تومان برگشت نرخ شکل گرفته است که این اتفاق هم از نگاه گروه دوم حمایت میکند.
در سمت رسمی بازار یعنی در بازار متشکل و نرخ صرافی ملی، مثل بازار غیررسمی یک افت و خیز داشتیم. نکته برگشت نرخ اینجا بود که افت نرخ این دو بازار تا قیمت دلار نیما بود که ۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان است و از این نقطه برگشت خوردند.