به گزارش بنکر (Banker)، دکتر ایمانی در این دیدارها با اشاره به ظرفیت ها و امکانات بالای شهر اصفهان به عنوان قطب اقتصادی کشور گفت: جاذبه های توریستی، صنایع دستی، کارخانه های بزرگ فولاد و همچنین نوآوری و توانمندیهای شهروندان در توسعه پایدار شهری، جایگاهی ممتاز از این شهر به نمایش گذاشته که استفاده بهینه و مطلوب از این ظرفیتها در جهت ارتقاء توانمندی های شعب می تواند نقشی مهم در ارائه خدمات و جلب رضایتمندی مشتریان گرامی ایفا کند.
وی با اشاره به نامگذاری سال 98 از سوی مقام معظم رهبری به نام رونق تولید افزود: بانک سینا در راستای تحقق شعار سال و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی با هدف کمک به اشتغال و رونق تولید به ویژه در مناطق روستایی و کمتر برخوردار کشور، تاکنون اعتباری بیش از 20 هزار میلیارد ریال را به 4400 طرح اشتغالزای روستایی اختصاص داده که با بهره برداری تعداد قابل توجهی از این طرح ها، زمینه اشتغالزایی بیش از 16000 نفر از هم میهنان به ویژه جوانان فراهم شده است.
مدیرعامل بانک سینا با تاکید بر اینکه بانک ها با اعطای تسهیلات بجا می توانند موجبات اشتغال و نشاط جامعه را فراهم آورند، خاطرنشان کرد: سیاست بانک سینا در حمایت از کسب و کارهای زودبازده و اشتغالزا کماکان تداوم خواهد داشت و امیدواریم با این اقدام و بااستفاده ازخردجمعی، مشارکت همگانی و ارائه ایده های نو از سوی کارکنان بانک، بتوانیم نقشی مهم در اعتلا و شکوفایی میهن عزیزمان ایران اسلامی برداریم.
دکتر ایمانی، هدف از سفرهای استانی را دیداراز نزدیک با کارکنان بانک سینا جهت آشنایی با توانمندی ها وظرفیت های شعب عنوان کرد و افزود: تلاش برای هدایت این توانمندی ها در جهت جلب رضایت مشتریان و ارائه خدمات جدید مطابق با نیازهای روز جامعه از دیگر اهداف این سفر است.
وی همچنین با اشاره به امتیاز بانک سینا در برخورداری از سرمایه انسانی متعهد و متخصص اظهار داشت: بانک سینا به یمن کارکنان ارزش آفرین و توانمند، به موفقیت های خوبی دست یافته که این موفقیت ها در سایه توکل به خداوند متعال، همدلی، انسجام، برنامه ریزی، تلاش و کوشش تقویت و تداوم خواهد یافت.
گفتنی است در این دیدارها، کارکنان شعب بانک سینا، نقطه نظرات خود را در جهت بهبود روند فعالیت ها با مدیرعامل بانک مطرح کردند.