به گزارش بنکر (Banker)، حالا اما به نظر میرسد با روی کار آمدن دولت رئیسی و برگزاری دو مراسم تنفیذ و تحلیف او نگاهها به آینده بازار قدری تغییر کرده است. برخی منتظر این هستند که رئیسی با سیاستهای اقتصادی سرکوب قیمتها و تزریق ارز بیاید، پس پیشبینی میکنند که در هفتههای اولیه دولت سیزدهم دلار کمی کاهشی شود، البته کوتاه مدت و موقتی!
برخی دیگر هم معتقدند وضعیت شاخصهای پولی از جمله تورم، نقددینگی و رشد پول به قدری افسارگسیخته شده که دولت مگر با برنامهریزی اقتصادی صحیح و ادامه دادن مسیر مذاکرات راهی برای کنترل بازار حتی به طور موقتی ندارد.
در ادامه تعدادی از نظرات مخاطبان درباره چشمانداز و آینده بازار را میخوانید:
« چرا فکر میکنید افزایش قیمت دلار دسیسه است دلار سر جای خودش محکم ایستاده. از این ور ریال تورم داره(تا پنجاه درصد). پس طبیعیه که نرخ دلار نسبت به ریال افزایش داشته باشه. هر وقت تونستن تورم رو مهار کنن اون وقت میشه حرف زد»
« یه چند ماهی قیمت دلار کنترل میشه بعد فنرش درمیره»
« درسته که رئیسی میخواد قیمتها رو بیاره پایین که یه قدرت نمایی بکنه ولی تا کی؟ چند وقت دیگه اگه تحریمها بمونه همین ته مونده ذخیره ارزیمونم تموم میشه و بازم این ملت هستش که سرش بی کلاه میمونه»
« دولت جدید دلار را پایین میاره تا بتونه قیمت اجناس را پایین بیاره وبه صورت دستوری کنترل میکنه تا قدرت نمایی کنه پس اگه دلار دارید، زود بفروشید»
« یه دو تا چهار تای ساده است؛ کشور برای تجارت با دنیا نیاز به ارز دارد و وقتی که صادرات به اندازه واردات نیست یعنی کمبود ارز و گرانی آن؛ تمام. فعلا دست دولت خالیه و آینده صادرات نفت و بقیه مشخص نیست. اگه تحریمها رفع نشه و درآمد ارزی دولت زیاد نشه و دولت با روشهای دیگه قیمت ارز رو کنترل کنه مطمئن باشید که این کنترل موقتی هست و پایدار نخواهد بود»
« با ای کاش و انشالله و ماشاالله نه دلار پایین میاد و نه دلال ارز سکته میکنه و نه گره از معیشت مردم باز میشه. چهل و چند ساله سال به سال افزایشی بوده حالا هم که دیگه گل سرسبد این سالهاست. واقعاً شما دلیلی بر کاهش قیمت ارز و مسکن و معیشت میبینید؟ چه قدمی برداشته شده تا معیشت بهتر بشه؟»
« اگه یادتون باشه روند صعودی دلار از ۲۱ تومن توی خرداد شروع شده و تا ۲۵ الی ۲۶تومان طی دو ماه افزایش یافته. با مشخص شدن شکست مذاکرات برجام تا یکی دو ماه دیگه، دلار بیشتر از این هم میشه»