به گزارش بنکر (Banker)، در واقع بخش زیادی از فعالان اعتقاد دارند، بخش زیادی از تقاضایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد، از جنس تقاضای آربیتراژی است و در صورتی که فاصله بین دو نرخ از بین برود، خود به خود این تقاضا از بین خواهد رفت. در واقع نمیتوان گفت که تقاضا از بازار سهام رخت بسته و به بازار ارز وارد شده است، بلکه میتوان گفت سود کم دردسر حاصل از خرید ارز ارزان از صرافیها و فروش آن در بازار آزاد موجب شده است که توجهها بار دیگر به بازار ارز جلب شود.
در کنار این، برخی معاملهگران عنوان میکردند که بازارساز در سمت معاملات درهم هم نیاز است که فعالانهتر عمل کند. یکی از عوامل مهم افزایش دیروز دلار، بالا رفتن قیمت حواله درهم بود. در این میان گفته میشود که سطح مقاومتی بعدی دلار۲۶ هزار تومان است و در صورت ریزش، نقطه مهم سطح ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومانی خواهد بود.
در روزی که دلار صعودی بود، سکه تمام بهار آزادی هم توانست با ۱۶۰ هزار تومان افزایش به بهای ۱۱ میلیون و ۵۶۰ هزار تومان برسد. این رشد در شرایطی صورت گرفت که اونس تا ساعت ۴ بعدازظهر روند افزایشی نداشت و سکه هم تا دیروز چنین سطح قیمتی را به خود ندیده بود.