به گزارش بنکر (Banker)، اتکا به خلاقیت در شرکت های دانش بنیان برای تقویت ساخت داخل و کاهش وابستگی به واردات از اولویت های مهم اقتصاد کشور است، بر همین مبنا بانک ها در یک سال اخیر سرمایه های خود در مسیر ارائه تسهیلات به شركت های دانش بنیان سوق داده اند.
حضور جدی بانک ها در حوزه نوآوریها و نیز ایجاد بازار برای شرکتهای دانشبنیان و فنآور در عرصههای راهبردی، زمینه بروز بیشتر استعدادها و توانمندیهای دانشآموختگان و نوآوران کشور را فراهم ساخته است .
این شركت ها با تحول در عرصه علم و دانش و كشف یافته ها و نتایج جدید اقتصادی در رشد و توسعه مناطق مختلف تاثیرگذار هستند، بر همین مبنا رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها بر اهمیت نقش این شركت ها در رونق اقتصادی و اقتصاد مقاومتی تاكید کرده اند.
بانک سینا یکی از بانک های پیشرو در این زمینه بوده بطوری که در سال ۹۸ در دو قالب اعطای تسهیلات و صدور ضمانت نامه از شرکت های دانش بنیان که پایه اصلی اقتصاد دانش بنیان هستند حمایت کرد .
این بانک در سال گذشته ۶۷۶ میلیارد ریال تسهیلات در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار داد و همچنین ۸۹۸ میلیارد ریال ضمانت نامه برای این نوع شرکت ها صادر کرد .
در واقع بانک سینا در مجموع یک هزار و ۵۷۴ میلیارد ریال در دو قالب تسهیلات اعطایی و صدور ضمانتنامه به شرکت های دانش بنیان اختصاص داد، این بانک طبق هدفگذاری خود در سال جاری آمادگی دارد ۷۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار در دو قالب تسهیلات و ضمانت نامه در اختیار اقتصاد دانش بنیان کشور قرار دهد که نسبت به سال گذشته ۴۷۶ درصد رشد خواهد داشت .
این بانک در بخش تسهیلات اعطایی به شرکت های دانش بنیان ۴۵۰۰ میلیارد ریال هدف گذاری کرده که نسبت به سال گذشته ۶۶۶ درصد رشد داشته است، در بخش ضمانت نامه ها نیز ۳۰۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته که رشد ۳۳۴ درصدی نسبت به سال گذشته را نشان می دهد.