به گزارش بنکر (Banker)، همه این وظایف باید تحت چارچوب نظاممند کشورها باشد. به طورکلی بانکها باید به عنوان تسهیلگر و محرک چرخهای اقتصاد هر کشور بتوانند اعتبار خود را در اجتماع افزایش دهند.
امروزه از بانکهایی که در فعالیتهای مربوط به مسئولیت اجتماعی فعالیت میکنند و با عنوان بانکهای اجتماعی یاد میشود. این بانکها تمرکز اصلی را بر روی فعالیتهای اجتماعی، فراهم کردن فرصتهایی برای محرومان، حمایتهای اجتماعی، حفظ محیطزیست و رعایت اصول اخلاقی قرار دادند.
بانکهای فوق تلاش میکنند در فعالیتهایی سرمایهگذاری کنند که موجب بهبود شرایط کل جامعه شود و به دنبال ایجاد منفعت سازمانی برای خود برای عده معدودی از افراد جامعه نیستند. توجه به این امر، بدین معنا است که بانکداری اجتماعی با بررسی ثبات اجتماعی و اقتصادی جامعه، در انجام فعالیتهایش تصمیمگیری میکند.
این نوع از بانکداری در عین حال که به کسب سود اهمیت میدهد و به صورت موازی زمینههایی را برای ارتقای شرایط اجتماعی و محیطزیست فراهم میآورد که از جمله این موارد میتوان به سرمایه گذاریهای باثبات و روشهایی که این بانکها جهت وامدهی به کار میگیرند اشاره کرد که به موجب این امکانات، کیفیت بهتری از زندگی برای آحاد جامعه، فراهم میشود. هر فعالیتی که در بانکهای اجتماعی صورت میپذیرد بر پایه خلق بازدهی چندگانه است؛ یعنی بازدهی که در آن سود حاصل از فعالیتها و مبادلات پولی به عنوان هدف نهایی در نظر گرفته نمیشود، بلکه لازمهی رسیدن به مقاصد والاتراست.
مقاصدی که نشاندهنده تعهد این صنعت به پیرامون و جهانی که عضوی از آن است، میباشد. در این بانکها سود بیشتر، بهعنوان عاملی در نظر گرفته میشود که بانکهای مربوطه را موظف میسازد تا نسبت به اهدافشان پایبند باشند.
بانک ایران زمین در راستای ارائه خدمات درمانی بهتر بیمارستان ها به بیماران مبتلا به ویروس کرونا، طرح تهیه و تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز بیمارستان ها در سراسر کشور اجرا کرده و خانههایی را در اختیار گروههای مردمی قرار داده است.
همچنین بانک ایران زمین به منظور تسریع در فرآیند تولید واکسن و پیشگیری ابتلا و نجات جان مردم کشور، تجهیزات راه اندازی خط تولید واکسن کرونا را در اختیار مجموعه دارویی برکت قرارد که این اقدام توسط معاونت هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مورد تقدیر و ارزیابی قرارگرفت.
مصطفی سید هاشمی معاون هماهنگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در این خصوص بیان کرد: اقدامات بانک ایران زمین در تسریع تولید واکسن کرونا بسیار به موقع و امید بخش بود و تجهیزاتی که بانک برای راهاندازی خط تولید واکسن کرونا در اختیار مجموعه دارویی برکت قرار داد فرآیند تولید واکسن را تسریع کرد.
وی ادامه داد: مطمئناً تصمیم مسئولین بانک ایران زمین در پیشبرد نتایج تولید واکسن و نجات جان هموطنان اثر گذار بوده است.
عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین در همین راستا با اشاره به مسئولیت های اجتماعی این بانک نسبت به واکسیناسیون عمومی کشور گفت: زمانیکه موضوع همکاری بانک در تحویل دستگاه های تولید واکسن به مجموعه برکت از زیر مجموعه های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) جهت تولید واکسن کرونا مطرح شد، تمامی اعضاء هیئت مدیره ضمن همراهی، تمام تلاش خود را جهت تسریع در تصمیم گیری به کار بردند.
وی افزود: در شرایط کنونی همه ارکان کشور باید تلاش کنند که مردم با کمترین مشکل از شرایط کنونی عبور کنند و انجام مسئولیتهای اجتماعی توسط نهادهای مالی در امور عامالمنفعه از اقداماتی است که بانک ایران زمین بر آن تاکید ویژهای دارد و از زمان شیوع بیماری کرونا ما اقدامات زیادی را در راستای کمک به بیمارستانها، نهادهای بهداشتی و… انجام دادهایم و سعی کردهایم با برگزاری کمپینهای اطلاعرسانی ضمن آگاهسازی مشتریان، از شیوع این بیماری در شعب خود نیز جلوگیری کنیم.
سید حسن سلطانی فیروز ریاست هیات مدیره بانک ایران زمین، با اعلام خرسندی از اقدام صورت گرفته اظهار داشت: مطمئناً همه ما در قبال جامعه مسئول هستیم و بانک ایران زمین نیز در همین راستا با اجرای مسئولیت های اجتماعی همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت.
همه این موضوع را می دانیم که بانک ایران زمین در دوران همه گیری ویروس کرونا از بانکهایی بود که پیش از این اقدامات گسترده و ارزندهای در زمینه بانکداری مجازی انجام داده است و این امکان را برای مشتریان خود فراهم کرد تا با آماده کردن زیرساختهای لازم و ارائه خدمات دیجیتال سریع و آسان مشتریان را از مراجعه حضوری به شعب بینیاز کند.