مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: امسال برای توسعه مکانیزاسیون و ادوات کشاورزی ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است که نسبت به سال گذشته افزایش ۲ برابری را نشان می دهد.
به گزارش بنکر (Banker)، فرشید فرخنژاد گفت: میزان تسهیلات پرداختی تجهیز ادوات کشاورزی و مکانیزاسیون در سال گذشته ۵ همت بود که این رقم برای امسال با افزایش دو برابری، ۱۰ همت تعیین شده است؛ علاوه بر تخصیص منابع در چارچوب حفظ امنیت غذایی جامعه، یکی از تکالیف ما کمک به منابع طبیعی و توسعه آن است که در این راستا متناسب با امکانات و اعتباراتی که در اختیار داریم وظایفمان را انجام میدهیم.
وی گفت: با توافق وزارتخانههای جهاد کشاورزی و صمت، سامانه ۱۲۴ برای اعلام قیمتهای جدید ماشینهای کشاورزی بهروزرسانی میشود و پرداخت و جذب تسهیلات بانکی از سر گرفته خواهد شد.
به روز رسانی سامانه ۱۲۴
او افزود: متناسب با بهروزرسانی قیمتهای درج شده در سامانه ۱۲۴ وزارت صمت، تسهیلات بانکی به متقاضیان بخش کشاورزی پرداخت خواهد شد.
فرخنژاد پیشبینی کرد: با بهروز شدن قیمتها در سامانه ۱۲۴، این مبلغ تا پایان امسال در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی جذب خواهد شد.
مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: تلاش خواهیم کرد تا تسهیلات بانک کشاورزی به دست کشاورزان واقعی برسد.
او با بیان این که بانک کشاورزی از ابتدای امسال تاکنون نزدیک به ۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش کشاورزی پرداخت کرده است، افزود: ۹۰ درصد تسهیلات این بانک به طور مستقیم به بخش کشاورزی پرداخت میشود.
به گفته وی برنامه بانک کشاورزی این است تسهیلات را متناسب جذب منابع و نیاز بخش کشاورزی پرداخت کند.
سال ویژه پرداخت تسهیلات کشاورزی
مدیرعامل بانک کشاورزی پرداخت ۱۸۸ هزار میلیارد تومان به بخش کشاورزی در سال گذشته را بیسابقه خواند و خاطرنشان کرد: این بانک در سال گذشته به علت شرایط آزادسازی یارانهها، سال ویژهای در پرداختهای تسهیلاتی داشت.
وی بر اهمیت وصول تسهیلات پرداختی به حوزه کشاورزی تاکید و تصریح کرد: عمده تسهیلات پرداختی این بانک به کشاورزان و دامداران به دلیل شرایط و مشکلات خاصی که دارند استمهال میشود و به کشاورزان فرصت مجدد بازپرداخت تسهیلات را میدهیم.
فرخنژاد بر توسعه فرهنگ بازپرداخت تسهیلات در بخش کشاورزی تاکید ورزید و اظهار داشت: بازپرداخت تسهیلات دریافتی از سوی کشاورزان کمک میکند که کشاورزان و تولیدکنندگان دیگری از این منابع مالی استفاده کنند.
وی جذب منابع جدید و وصول مطالبات بانک کشاورزی را برای تحقق اهداف این بانک و کمک به توسعه بخش کشاورزی مهم دانست.
فرصت بیشتر به کشاورزان
فرخنژاد درباره حمایت از کشاورزان و دامداران ، تاکید کرد: در این زمینه سیاست حمایتی بانک کشاورزی در استمهال بازپرداخت تسهیلات پرداختی بود که دریافت اقساط با مهلت زمانی بیشتر صورت میگیرد، همچنین وصول مطالبات در بانک کشاورزی با ظرایف خاصی دنبال میشود چرا که باید شرایط جامعه هدف در مناطق مختلف مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: امسال برای فراهمسازی فرصت بیشتر به مشتریان رقم ۳ همت ابلاغ شده که این عدد بسیار کمتر از رقمی است که این بانک به مشتریان خود تسهیلات پرداخت کرده است.
افزایش تولید و برقراری امنیت غذایی
مدیرعامل بانک کشاورزی، ارائه خدمات همهجانبه بانکی در راستای افزایش تولید و برقراری امنیت غذایی در جامعه از دیگر اقدامات بانک کشاورزی اعلام کرد و اظهارداشت: این خدمات به مشتریانی تعلق میگیرد که حسابهای بانکی خود را در یکی از شعب بانک کشاورزی متمرکز کردهاند، آنان میتوانند از سایر خدمات بانک مانند ضمانتنامهها، خدمات ارزی و ظرفیت ضمانت بانک و اعتباربخشی به مشتریان در حوزه کشاورزی استفاده کنند تا نقش بهتری در افزایش تولید داشته باشیم.
بر اساس این گزارش حمایت از بانک کشاورزی، حمایت از سنگر امنیت غذایی کشور است و هر تلاش و اقدامی برای تقویت بانک کشاورزی میتواند، تأثیر مستقیمی بر تحکیم پایههای امنیت غذایی کشور داشته باشد.
90 سال غمخوار کشاورزان بوده ایم
بانک کشاورزی 90 سال است که متواضعانه غمخوار فعالان بخش کشاورزی بوده و بیشترین حمایت از بخش کشاورزی را در بین شبکه بانکی داشته است؛ کارکنان این بانک در بیش از 1700 شعبه در دورترین و کم برخوردارترین مناطق کشور و در سخت ترین شرایط، حامی کشاورزان و روستائیان زحمتکش بوده اند.
بیش از 67 درصد از کل تسهیلات پرداختی شبکه بانکی به بخش کشاورزی، توسط بانک کشاورزی صورت گرفته است.
عملکرد بانک کشاورزی در پرداخت تسهیلات مردمی سازی یارانهها و حمایت از حوزه دام و طیور، کم نظیر و بسیار درخشان بوده و تاثیر به سزایی در تامین امنیت غذایی کشور داشته است.